Groeteboodskap aan Rusland

Geagte mnr Poluboyrenko en ander verteenwoordigers van die Russiese volk,

Dankie vir die geleentheid om ons groeteboodskap aan julle oor te dra. Die Boere-Afrikanervolksraad het groot waardering vir julle belangstelling in ons volk se omstandighede. Net soos julle, stry ons ook teen die aanslag van linkse liberalisme wat poog om alle volke te vernietig. Ons is bemoedig deur die herlewing van die Russiese volksidentiteit en Russiese Christendom onder leiding van mnre Putin en Medvedev sowel as die ander senior Russiese leiers.

Dr Jann Schlebusch is ‘n medearbeider vir ons volk se vryheid en ons stuur graag hierdie boodskap saam met die Schlebusch besoekgeselskap. Ons sien uit na die terugvoer aangaande die gesprekke in Stavrapol.

 

Met hoogagting en vriendelike groete,

 

GS van Ronge

Steyn van Ronge

Ondervoorsitter van die Boere-Afrikanervolksraad

 

 

Уважаемый господин Полубояренко! Уважаемые представители государства и народа России!

 

Благодарим за настоящую возможность передать Вам это наше приветственное послание. Национальный Совет буров-африканеров глубоко признателен за внимание, уделяемое Вами положению нашего народа. Подобно Вам мы противостоим на своем направлении натиску либерализма левого толка, несущего уничтожение всем нациям. Нас воодушевляет возрождение самосознания Русского народа и Христианства в России под руководством господина Путина, господина Медведева и иных старших государственных деятелей страны.

Доктор Янн Шлебуш – наш соратник в борьбе за благополучие нашего народа, и мы с удовольствием посылаем Вам это сообщение с его депутациею. Мы также с нетерпением ждем представления им итогов своей поездки по возвращении из Ставрополя.

 

С уважением,

GS van Ronge

Стейн ван Рогге,

исполняющий обязанности председателя Национального Совета буров-африканеров