AWB Vaaldriehoek Skenkings

Die AWB Vaaldriehoek streek was die naweek by n wit plakkerskamp uitreiking gewees.

Ons het in Samewerking met vele organisasies skenkings ingesamel met insamelings veld togte en met behulp van media, skenkings gekry vir die doel van uit deel van voedsel en kleurasie en speelgoed vir kinders en Groot mense wat in wit plakkers kampe woon agtig is en nie regig n inkoste het nie die Las vir n paar dae te Kan verlig. One is met ope hande ontvang en die behoeftiges is gehelp in 2 verskillende kampe. Ja daar is baie politiek in die kampe met uit deel van voedsel en kleure wat ontvang word Deur mense wat daar bly en die eienaars van die perseel. Ons doel is bereik en die voedsel en speelgoed het op regte plekke uitgekom. Dit is baie hartseer om te sien hoe ons mede mense so verval en agteruit gegaan het weens elke een se eie omstandaghede. Ons vra vir meer nie bederfbare voedsel en Dames benodaghede aseblief. Klere is nie nodag nie omdat hulle in hul Klein kamerkies nie kaste het nie en ook nie plek het om klere te bere nie.